sterk online tekstwerk. goed geregeld.

Van Planning tot Publicatie

Voor als je weet hoe belangrijk online teksten & vindbaarheid zijn

… en je niet genoeg tijd, kennis of zin hebt om al het schrijfwerk te doen

Wat je nu toch weer moet schrijven in een blog of social media post: geen idee. Zitten klanten hier wel op te wachten? Je laatste projectupdate was alweer 1 jaar terug. Helaas is ook schijnbare stilstand achteruitgang. Je wilt graag online vindbaar zijn, maar een geboren schrijver ben je gewoon niet. Die knipperende cursor staart je aan vanaf het witte Word-document. Bekijk het eens anders. Madame MarCom & FreshText zetten graag samen de puntjes op de i in je contentmarketing: van planning tot publicatie.

Waarom content uitbesteden?

Doel-marketing-communicatie

Doelgericht en consistent online zichtbaar zijn

Misschien heb je al zelf ‘iets aan SEO en blogs’ proberen te doen. Er kwam weinig resultaat uit, en het lukt maar niet om echt goed te gaan zitten voor schrijfwerk. Tijd om wat nieuws te proberen.

Af van het 'knipperende cursor'-syndroom

Als je eerlijk bent is tekstschrijven gewoon niet zo je ding. Nederlands was nooit je favoriete vak. Waarom maak je het jezelf moeilijk? Doe als ondernemer waar je goed in bent. Zetten wij de puntjes op de i.

Klanten die JOU vinden

Hoe klinkt dit: jij hoeft niet naar klanten te zoeken, ze vinden jou. Met goed ingerichte SEO en scherpe teksten werken je online middelen als een 24/7 verkoopteam.

Woorden én data - inzicht in wat werkt

De waarde van woorden is niet altijd uit te drukken in cijfers. Voor SEO wel. We houden naar wens bij hoe je zoekwoorden scoren. Je krijgt een maandelijks overzicht van de vorderingen.

Meer tijd voor wat je blij maakt

Laat ons je tekstwerk uit handen nemen. Zo krijg jij meer tijd voor waar je blij van wordt.

aanbod. goed verhaal.

Kies wat bij je bedrijf past

Naar wens uit te breiden met fotografie, videografie en design via ons partnernetwerk. Waar wacht je nog op?

freshtext  &  madame marcom

Sterk online tekstwerk. Goed geregeld.

Martin ter Denge (FreshText) en Gerieke ter Denge-Pluimers (Madame MarCom) delen hun achternaam én voorliefde voor taal. Scheelt het even dat ze ook zakelijk met elkaar kunnen lezen en schrijven. Dat zie je terug in jouw online boodschap. Samen bundelen we onze krachten en zetten die in voor je bedrijf. Zo kom jij goed voor de dag.

17+ jaar ervaring in marketing, communicatie & tekstschrijven

Met een mooie mix aan ervaring – marketing, communicatie, foto- en videografie, copywriting en vertaling – bieden we jouw bedrijf een krachtig online totaalplaatje.

w

Snel samen schakelen

Geen eindeloze reeks contactpersonen, maar korte lijnen. Door onze nauwe samenwerking als (tekst)partners ben jij verzekerd van snelle doorloop en uitvoer. 

Doelen, planning en creatie onder één dak

Je online tekstwerk van A tot Z geregeld. Wij brengen in kaart hoe je teksten bijdragen aan overkoepelende bedrijfsdoelen, plannen punctueel én leveren jou teksten aan. Kant en klaar voor publicatie!

Benieuwd of dit bij je past?

Wij ook.

Vul je gegevens in.

Vul je gegevens in.

We nemen zo snel mogelijk contact op.

Dank voor je aanvraag. Van ma-vr nemen we binnen 24uur contact met je op.