In deze video leer je in 6 stappen een contentplan maken dat aansluit bij je bedrijfsdoelen.

Die aansluiting ontbreekt namelijk nog weleens. Vooral veel mkb’ers en zelfstandigen zien daardoor het nut van hun “online zichtbaarheid” minder in. Ze schuiven hun contentcreatie al snel aan de kant en zijn daardoor nog minder online zichtbaar dan ze al waren. Wil je doelgericht online content maken en je bedrijf helpen groeien? Check deze video!

Bekijk de video

Contentplan maken in 6 stappen

Handig voor later: Pin it! 

Sla deze post op voor als je een volgende keer aan de slag gaat met je Contentplan.

Wil je meer persoonlijk advies?

Bekijk het Online Advies-aanbod van Madame MarCom.

Madame MarCom

Madame MarCom

Ondernemende zakenvrouw uit Twente, locatie-onafhankelijk inzetbaar via het wereldwijde web. Voor een eerlijke, frisse en creatieve blik op marketing en communicatie. Helpt je online meer uit jezelf en je bedrijf halen. 

Ontvang updates

+/- 1 keer per maand updates over: nieuwe blogs, video's én exclusieve acties.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe blogs, video's en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Zet jezelf op de wachtlijst

Krijg toegang tot early bird voordeel. Je ontvangt een mail met kortingscode zodra de inschrijving opent.

Je staat op de wachtlijst 🤩! Je krijgt op 1 september een mail met een early bird kortingscode voor de MarCom Campus. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen.

Content rechtstreeks in je inbox. Geen spam.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe content en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Vind je deze blog interessant?Blijf op de hoogte!

Vind je deze blog interessant?
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in & ontvang een handig overzicht van nieuwe content.

Dank voor je inschrijving! Je krijgt nu meldingen van nieuwe content. Voeg hi@madamemarcom.nl toe aan je contacten om niets te missen.