Wat zijn onmisbare onderdelen van een goede contentstrategie? Gebruik ‘De Schijf van 10 voor Content’ als hulpmiddel, en bekijk wat er (on)gezond is aan jouw contentmarketing-aanpak.

Misschien ben je al een tijd bezig met contentmarketing. Of staat alles nog in de kinderschoenen? Hoe dan ook: jij vraagt je af hoe jij méér resultaat kunt behalen met je contentstrategie. Ben je wel met het juiste bezig? 

‘De Schijf van 10 voor Content’ biedt een handige kapstok om te toetsen hoe gezond jouw contentstrategie is en waar de verbeterpunten liggen. Bekijk hieronder de video en/of lees verder.

Video: Een goede contentstrategie maken

Met ‘De Schijf van 10 voor Content’

In deze video neemt Madame MarCom je mee in 10 onmisbare onderdelen voor een gezonde contentstrategie. Pak er je (digitale) pen en papier bij, want met deze tips kun je direct aan de slag.

Kenmerken goede contentstrategie

De 10 onderdelen van een gezonde, goede contentstrategie zijn (in willekeurige volgorde) de volgende. In bovenstaande video licht ik ze toe in meer detail en krijg je praktische voorbeelden van ieder onderdeel:

1. Speelt doelgericht in op de informatiebehoefte van een (potentiële) klant

2. Biedt een mix van Ontdekking & Verbinding

3. Afwisseling

4. Evergreen & Actualiteit

5. Zet meerdere kanalen in (incl. minimaal 1 eigen)

6. Repurposing

7. Draagt bij aan Sales

8. Analyseren & Bijschaven

9. Goede planning

10. Vol te houden (met plezier & voldoening)

Aan welke van de 10 onderdelen moet jouw bedrijf het meest werken denk je? Laat het hieronder weten in de reacties.

Handig voor later: Pin it! 

Sla deze post op voor als je een volgende keer aan de slag gaat met je Contentstrategie.

Stel samen met mij jouw contentstrategie op

Blijf je vastlopen met jouw contentstrategie en wil je iemand die persoonlijk meekijkt naar jouw unieke bedrijfssituatie? Bekijk mijn Online Advies-aanbod en verken de samenwerkingsopties.

Madame MarCom

Madame MarCom

Ondernemende zakenvrouw uit Twente, locatie-onafhankelijk inzetbaar via het wereldwijde web. Voor een eerlijke, frisse en creatieve blik op marketing en communicatie. Helpt je online meer uit jezelf en je bedrijf halen. 

Ontvang updates

+/- 1 keer per maand updates over: nieuwe blogs, video's én exclusieve acties.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe blogs, video's en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Zet jezelf op de wachtlijst

Krijg toegang tot early bird voordeel. Je ontvangt een mail met kortingscode zodra de inschrijving opent.

Je staat op de wachtlijst 🤩! Je krijgt op 1 september een mail met een early bird kortingscode voor de MarCom Campus. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen.

Content rechtstreeks in je inbox. Geen spam.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe content en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Vind je deze blog interessant?Blijf op de hoogte!

Vind je deze blog interessant?
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in & ontvang een handig overzicht van nieuwe content.

Dank voor je inschrijving! Je krijgt nu meldingen van nieuwe content. Voeg hi@madamemarcom.nl toe aan je contacten om niets te missen.