advies, training & (remote) projectmanagement mkb

Minder marketingfrustraties. Meer tijd voor doelgerichte groei.

Voor een volgende stap met je bedrijf, marketing en communicatie

Marketing, communicatie, strategie… dat stond jarenlang niet bovenaan je prioriteitenlijst. Misschien deed je bedrijf het er in het verleden “een beetje bij”. Jij, een secretaresse of stagiair was de marketing-manus-van-alles: vormgever, tekstschrijver en business developer in één. Géén idee of het zin had wat je deed.

Tot je op een punt komt dat als bedrijf moet professionaliseren. Omdat het teveel wordt. Omdat je achterloopt op concurrentie. Omdat klanten verwachten dat je online presentatie in orde is. Of omdat jij gewoon liever op andere zaken focust dan online marketing.

Hoe dan ook: dit kan zo niet langer. Voor het volgende niveau is méér nodig.

Voor bedrijven die dit willen 👇

Doorgroeien

Je investeert niet in marketing en communicatie uit liefhebberij; je wilt serieuze zaken doen. Het is tijd voor een volgende stap. 

Nieuwe inspiratie

Soms is je bedrijf gewoon toe aan wat anders. Aan een frisse, creatieve blik die je uit je tunnelvisie haalt. Aan iemand die de zaken net anders bekijkt.

Meer focus

Zoveel online mogelijkheden: waar begin je? Schiet niet langer met hagel. Ontdek eindelijk waar je op moet focussen voor bedrijfsgroei.

Flexibel blijven

Is een medewerker (extra) aannemen voor marketing en communicatie net een stap te ver? Met Madame MarCom als freelance oplossing voor je vraagstuk blijf je flexibel.

Persoonlijke partner

Je bent hier geen nummer (zoals vaak bij grote bureaus). Zie Madame MarCom als een persoonlijk verlengstuk van je bedrijf. 

Tijd besparen

De tijd die je kwijt was door zelf prutsen aan je marketing en communicatie, kun je nu besteden aan andere zaken. Dingen die je veel beter liggen. Fijn toch? Ieder z’n vak.

aanbod

Waar wil je hulp bij?

Dat ene Marketing- en Communicatieproject

Of het nu gaat om die bedrijfsfilm waar maar niks van komt of die belangrijke productlancering: extra hulp bij dat éne project is welkom. Schakel Madame MarCom in op projectbasis (v.a. € 70 per uur).

Van Visie tot Plan van Aanpak

Waar wil je naartoe? Hoe vertaal je dat door naar acties van alledag? Madame MarCom verzorgt strategische (bedrijfs)workshops én maakt een plan van aanpak op basis daarvan. Van post-it naar praktijk. Voor als je echt next level wilt.

Content uitbesteden

Van Planning tot Publicatie

Je wilt graag dat klanten je online vinden. Alleen: schrijven is niet je sterkste kant. Of je hebt er geen tijd voor. Samen met FreshText zet Madame MarCom graag de puntjes op de i in je contentmarketing: van planning tot publicatie.

meet the madame

Je Ondernemende Online Gids

Een schrijf- en fotografeergrage, ondernemende online zakenvrouw met Twentse roots. 8 jaar marcom-ervaring.

Plan nu je verkenningsgesprek.