Benieuwd naar waarom Madame MarCom startte? Op online platform Netwark Oost doe ik mijn verhaal, ter inspiratie van andere vrouwelijke ondernemers. 

Een kleine teaser van de inhoud:

“Een schrijf- en fotografeergrage, reislustige, online actieve zakenvrouw uit Twente. Is een mondvol, maar Netwark-partner Gerieke ter Denge-Pluimers (29) is dan ook het liefst met veel tegelijk bezig. Als Madame MarCom helpt ze ondernemers en kleine bedrijven met een frisse kijk op (content-) strategie en planning. Heb je hulp nodig bij de uitvoering daarvan, dan biedt partnerbedrijf FreshText uitkomst. Meestal gebeurt dat vanuit thuisbasis Twente, maar het liefst werkt Gerieke meerdere keren per jaar op tropischere locaties. Daar maakt ze dan weer reisbeelden van, als hobby. Volg je het nog? Gerieke vertelt vanaf Corfu, over zwarte kousen en business in bikini.”

Laat van je horen

Na de publicatie kreeg ik mooie (privé)reacties. Van oud-vriendinnen, oud-collega’s en vroegere schoolgenootjes. Je persoonlijk verhaal delen kan lastig zijn. Maar bedenk: je weet maar nooit wie jij op de een dag inspireert met jouw verhaal. Deze blog kan zo maar eens het laatste zetje zijn dat jij nodig hebt om écht werk te maken van die droom in je hoofd. Ga ervoor!

Nog niet genoeg gelezen over mij? Echt? 

Bezoek voor meer informatie de Over-pagina.

Madame MarCom

Madame MarCom

Ondernemende zakenvrouw uit Twente, locatie-onafhankelijk inzetbaar via het wereldwijde web. Voor een eerlijke, frisse en creatieve blik op marketing en communicatie. Helpt je online meer uit jezelf en je bedrijf halen. 

Ontvang updates

+/- 1 keer per maand updates over: nieuwe blogs, video's én exclusieve acties.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe blogs, video's en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Zet jezelf op de wachtlijst

Krijg toegang tot early bird voordeel. Je ontvangt een mail met kortingscode zodra de inschrijving opent.

Je staat op de wachtlijst 🤩! Je krijgt op 1 september een mail met een early bird kortingscode voor de MarCom Campus. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen.

Content rechtstreeks in je inbox. Geen spam.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe content en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Vind je deze blog interessant?Blijf op de hoogte!

Vind je deze blog interessant?
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in & ontvang een handig overzicht van nieuwe content.

Dank voor je inschrijving! Je krijgt nu meldingen van nieuwe content. Voeg hi@madamemarcom.nl toe aan je contacten om niets te missen.