Online ontwikkelen op een manier die bij jou past

Blijven de klanten uit, loop je vast met je content of wil je de volgende stap nemen met je bedrijf online? Bekijk het adviesaanbod van Madame MarCom.

Ervaar meer vrijheid, plezier en resultaat

 

Eén van de belangrijkste redenen om voor jezelf te beginnen: vrijheid. Qua agenda. Qua werk. Als het goed gaat, is dit één van de beste beslissingen in je leven. Toch lopen veel zelfstandigen vast. Van de startende ondernemers schrijft 30% zich binnen 1 jaar weer uit. Binnen 5 jaar maar liefst 60%. Omdat vrijheid ook overweldigend werkt.

Want waar begin je? Hoe breng je die klantenstroom op gang? Helemaal als je niet 24/7 bezig wilt zijn met ‘online zichtbaarheid’ en tijd vrij wilt houden voor jezelf, familie en vrienden? Moet je maar weer solliciteren? 

Madame MarCom biedt uitkomst. Of je nu parttime of fulltime zelfstandige bent. Met online, no-nonsense advies.

Voor als je dit wilt 👇

Werken aan een serieus bedrijf

Jij wilt serieus werk maken van je bedrijf. Of je nou parttime in loondienst werkt of volledig onderneemt – je bent toe aan de volgende stap en wilt méér uit je bedrijf halen.

Doel-marketing-communicatie

Meer zekerheid in je online zichtbaarheid

Je doet wel wat aan online zichtbaarheid, maar twijfelt of je op de goede weg zit. Kan het anders? Laten we samen de juiste route voor je uitstippelen.

Praktijkgericht advies

Wat niet: ‘one size fits all’-informatie die niet van toepassing is op jouw situatie. Wat wel: specifiek, persoonlijk advies. Daar kom je verder mee.

Stok achter de deur

Stapelen de ongeopende freebies zich op in je Downloads? Stel je vaak dingen uit? Dit is het seintje om er nu echt voor te gaan. Bekijk het aanbod van Madame MarCom.

aanbod

Kies wat past jouw ontwikkeling

Content Check-In

Voor als je strategie helder is, maar je gewoon even frisse inspiratie en nieuwe ideeën zoekt
199/eenmalig
  • Intake via vragenformulier

  • Zoom-call van 60-90 min met analyse van jouw online kanalen / ideeën uitwisselen over je content
  • Ideaal voor: Zzp’ers, freelancers en online dienstverleners die frisse inspiratie zoeken voor hun social media / website. Je hebt weinig tijd of behoefte aan een ingewikkeld strategisch traject, maar bent wel toe aan de blik van een outsider / expert.

Copywriting & Contentcreatie

Uitbesteden teksten website & social media
Prijs op aanvraag
  • Leveren jouw online teksten maar geen klanten op? Of kom je handen tekort bij het maken van je content? Bekijk dan het aanbod van partnerbedrijf FreshText.

  • Ideaal voor: Zzp’ers, freelancers, online dienstverleners en mkb’ers die te weinig tijd/expertise/zin hebben om zelf teksten te maken voor hun website en social media.

Doe een aanvraag (vrijblijvend)

9 + 12 =

reviews

Zij gingen je voor

Ontdek wat andere ondernemers en bedrijven zeggen over hun ervaring met Madame MarCom.

“Erg leerzaam”

“Ik ben mezelf een paar keer tegengekomen terwijl ik dacht dat ik de ”instagram-game” echt onder controle had. Voor mij als persoon erg leerzaam.

Megan Dikhoff
Megan – By Megan Dikhoff

“Ik kan weer overzichtelijk werken”

Een broodnodige dosis marketingadvies. Ik zat vast in een moeras en kon voor mijn gevoel de overkant niet meer bereiken. Er waren teveel mogelijke uitwegen.

De laagdrempelige manier van communiceren in combinatie met haar Twentse nuchterheid, maakt dat ik al snel een klik ervoer met Gerieke. Door een aantal vragen te stellen kom je goed aan het denken. Je merkt dat je de koers die je vaarde toch aan moet passen omdat dat beter bij je persoonlijkheid en je bedrijf past. Nu kan ik weer op een overzichtelijke manier te werk gaan, en van het moeras een strand maken met een mooi punt (doel) op de horizon. Ik heb er weer zin in! 

Irmgard Sprakel-Averesch
Speechless Photography NL

“Prettige manier van trainen en veel leuke ideeën”

“Training wordt op een prettige manier gegeven. Er komen veel leuke ideeën naar voren! Echt een aanrader. Je kan er zeker wat van leren.”

Marjolein van Oort-Berkhout Marilyn Kleding & Accessoires

Your turn! Zet de volgende stap:

 

Ontvang updates

+/- 1 keer per maand updates over: nieuwe blogs, video's én exclusieve acties.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe blogs, video's en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Zet jezelf op de wachtlijst

Je krijgt een e-mail zodra de inschrijving opent en toegang tot early bird voordeel.

Je staat op de wachtlijst 🤩! Je krijgt een e-mail zodra de inschrijving opent en toegang tot early bird voordeel voor de eerstvolgende Online Opleiding. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen.