Selecteer een pagina

OVER MADAME MARCOM

Een online marketing- en communicatieadviseur voor ondernemers. Twentse arbeiders-aanpakkersmentaliteit, via het wereldwijde web locatie-onafhankelijk inzetbaar. Opgericht door mij, Gerieke ter Denge-Pluimers.

Focus op persoonlijke (online) business-ontwikkeling
via het wereldwijde web

 

Of je nu een frisse blikstok achter deur of een extra steuntje in de rug nodig hebt: ik zet mijn 7 jaar (Nederlands- en Engelstalige) marketing- en communicatie-ervaring en doelgerichte houding graag voor jouw bedrijfsmissie in. 

In ’t kort: Gerieke

 

👩 Gerieke ter Denge-Pluimers, Eigenaar Madame MarCom

 💪 Perfectionist-af, Progressist in ontwikkeling 

🌟 Onzekere millennial *kuch* “Multipassionate entrepreneur”

🎓 Afgestudeerd in International Business Communication, Radboud Universiteit Nijmegen

👓 “Vakvrouw”, aldus oud-collega’s

🗒 6 jaar gewerkt in marketing- en communicatiefuncties, afwisselend in bedrijfsleven en (semi)overheid

Ook geëxperimenteerd met parttime freelancen (copywriting / fotografie)

💚 Vind ik leuk: in oplossingen denken, leren, goede 1-op-1-gesprekken, quality-time met vrienden en familie, genieten van heerlijk eten, geeky stuff zelf uitvinden, werken vanuit een zonbestemming, wandelen in de bergen (het liefst met een camera in de hand)

⚡ Na jarenlang twijfelen aan mezelf, gaan voor de ‘veilige’ weg, talloze webinars, podcasts, eCurssen, reeksen aan ongebruikte domeinnamen en honderden pagina’s aan ondernemingsplannen die vastzitten in Google Drive: nu volledige focus op ondernemerschap. 

 

Een ondernemende, creatieve ontdekkingsreis

 

Voor mijn werk en vrije tijd ga ik er graag op uit. In thuisbasis Twente, of avontuurlijkere, tropische locaties. Het liefst met – naast mijn man – een camera in de hand.

Ik ben – net als veel ondernemers – voor mijzelf begonnen om meer (agenda)vrijheid, autonomie over hoe ik mijn leven invul, locatie-onafhankelijkheid, én omdat ik geloof dat ik veel meer uit mijzelf én anderen haal als ik ondernemer durf te zijn.

Via deze website, mijn social media en podcast deel ik volop tips en inspiratie over ups en downs in mijn persoonlijke, ondernemende ontdekkingsreis. En als je écht toe bent aan de volgende stap, help ik je graag persoonlijk verder.

Connect met mij via social media

 

Beluister mijn podcast

Luister naar de podcast The Madame Speaks voor praktische online tips, persoonlijke behind-the-scenes van mijn ondernemersleven, en inspiratie van lokale en internationale experts.

Nog meer weten?

Bekijk mijn werk

× Waarmee kan ik helpen?