Over

Het waarom van, en gezicht achter Madame MarCom

Gerieke, Online Actieve Zakenvrouw uit Twente

Mijn sterrenbeeld Weegschaal is een geslaagde grap van het universum. In astrologie geloof ik niet. Maar streven naar balans loopt als rode draad door mijn millennial-leven (sinds 1991).

Balanceren dus. Tussen nuchtere Twentse arbeidersaard en grenzeloze drive aangewakkerd door het wereldwijde web. Tussen een aard als plannenliefhebber én eigenwijze creatieve geest die gaat.

In het marketing- en communicatievakgebied waarin ik nu 8 jaar werk is die zoektocht naar balans een flinke uitdaging. Ben je een beetje geïnteresseerd in business, dan vliegen de online coaches, goeroes en get-rich-quick schemes je om de oren. De internetrevolutie bood een wereld aan mogelijkheden – en ditto onzin om de weg in kwijt te raken.

Als Madame MarCom hoop ik als online gids een eigen geluid te bieden. Met advies voor kleine ondernemingen met grote ambities. En door technologie slim in te zetten, voor mensen. Alles in balans.

Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod van Madame MarCom

Gerieke ter Denge-Pluimers, Madame MarCom

aanbod

Madame MarCom voor:

Advies, Training & Creatief Projectmanagement

Voor ondernemers en mkb’ers met groeiambities, die hulp willen bij strategie, marketing en communicatie. Ook voor internationaal (Engelstalig) actieve bedrijven.

Inspiratie, Educatie en Persoonlijke verhalen

Ontdek de altijd uitbreidende collectie gratis inspiratie van Madame MarCom over (online) ondernemen, marketing, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Dáárom Madame MarCom: 7 redenen

Bedrijven die met Madame MarCom samenwerken waarderen:

8 jaar praktijkervaring

Madame MarCom heeft 8 jaar ervaring in marketing en communicatie. Bij verschillende bedrijven (van reclamebureau tot evenementorganisatie), bij Universiteit Twente én als zelfstandige. Meer daarover op LinkedIn.

Universitaire opleiding, praktische instelling

Een combi van universitaire scholing (International Business Communication) en roots uit een Twents arbeidersgezin zorgen dat ik meedenk over grote visies, terwijl ik oog houd voor de praktijk van alledag.

k

Sterk in woord en beeld

Mijn ervaring in copywriting en fotografie maken dat ik met een creatieve slag naar je bedrijf, marketing en communicatie kijk. Voor een kloppend totaalplaatje.

{

Practice what you preach

Ik praat er niet alleen over; ik schrijf, fotografeer, monteer en codeer ook zelf. Heb je na een adviessessie of training extra handen nodig, zet Madame MarCom uitvoerend in op projectbasis.

Reach for the stars - met beide benen op de grond

Ontelbare online businessgoeroes geloven in kaarten leggen of een maankalender als richtinggever. Ieder z’n ding. Ik vind spiritualiteit boeiend, maar geloof meer in menselijke kracht dan sterrenstanden. Klanten die bij mij passen ook.

Wereldwijd (web) gericht

Gaan je ambities de (Nederlandse) grens over? Ik werk ook met internationaal actieve bedrijven – primair Engelstalig – en ben locatie-onafhankelijk inzetbaar via het wereldwijde web. Daarmee kijk ik verder dan de gemiddelde lokaal georiënteerde consultant.

In balans

Ik houd van groot denken – en van kleine stappen vooruit. Van hard werken – en slim automatiseren. Van online tools – en naar hoe ze voor mensen werken. In mijn advies voor jou zoek ik met je naar de unieke balans die bij jou en je bedrijf past. Toch weer die Weegschaal.

Reviews

Zij gingen je voor

Ontdek wat andere ondernemers en bedrijven zeggen over hun ervaring met Madame MarCom.

“Erg leerzaam”

“Ik ben mezelf een paar keer tegengekomen terwijl ik dacht dat ik de ”instagram-game” echt onder controle had. Voor mij als persoon erg leerzaam.

Megan Dikhoff
Megan – By Megan Dikhoff

“Ik kan weer overzichtelijk werken”

Een broodnodige dosis marketingadvies. Ik zat vast in een moeras en kon voor mijn gevoel de overkant niet meer bereiken. Er waren teveel mogelijke uitwegen.

De laagdrempelige manier van communiceren in combinatie met haar Twentse nuchterheid, maakt dat ik al snel een klik ervoer met Gerieke. Door een aantal vragen te stellen kom je goed aan het denken. Je merkt dat je de koers die je vaarde toch aan moet passen omdat dat beter bij je persoonlijkheid en je bedrijf past. Nu kan ik weer op een overzichtelijke manier te werk gaan, en van het moeras een strand maken met een mooi punt (doel) op de horizon. Ik heb er weer zin in! 

Irmgard Sprakel-Averesch
Speechless Photography NL

“Prettige manier van trainen en veel leuke ideeën”

“Training wordt op een prettige manier gegeven. Er komen veel leuke ideeën naar voren! Echt een aanrader. Je kan er zeker wat van leren.”

Marjolein van Oort-Berkhout Marilyn Kleding & Accessoires

Madame MarCom werkt(e) verder o.a. met:

nu jij

Kennismaken?

Neem contact op met Madame MarCom.