Jouw No-Nonsense Digitale Gids in Communicatie & Content Marketing

Madame MarCom helpt je bedrijf op weg in de online jungle van marketing, communicatie en content. Werkt locatie-onafhankelijk, vanuit Twente en meer tropische locaties. 8+ jaar ervaring.

Het waarom van, en gezicht achter Madame MarCom

Gerieke, Online Actieve Zakenvrouw uit Twente

Mijn sterrenbeeld Weegschaal is een geslaagde grap van het universum. In astrologie geloof ik niet. Maar streven naar balans loopt als rode draad door mijn millennial-leven (sinds 1991).

Balanceren dus. Tussen nuchtere Twentse arbeidersaard en grenzeloze drive aangewakkerd door het wereldwijde web. Tussen een aard als plannenliefhebber én eigenwijze creatieve geest die gaat.

In het marketing- en communicatievakgebied waarin ik nu 8 jaar werk is die zoektocht naar balans een flinke uitdaging. Ben je een beetje geïnteresseerd in business, dan vliegen de online coaches, goeroes en get-rich-quick schemes je om de oren. De internetrevolutie bood een wereld aan mogelijkheden – en ditto onzin om de weg in kwijt te raken.

Als Madame MarCom hoop ik als online gids een eigen geluid te bieden. Met advies voor kleine ondernemingen met grote ambities. En door technologie slim in te zetten, voor mensen. Alles in balans.

Nieuwsgierig? Bekijk het online adviesaanbod van Madame MarCom

Gerieke ter Denge-Pluimers, Madame MarCom

Hoe Madame MarCom helpt

MarCom Campus (vanaf sept 2021)

Programma’s die een mix vormen van persoonlijke begeleiding en 24/7 online toegankelijke content.
Geen luie programma’s waar de cursusaanbieder verdwijnt na je inschrijving: Madame MarCom blijft beschikbaar voor 1-op-1 vragen. Het eerste programma start op 13 september 2021. Check het snel.

B2B Contentmarketing-advies

Voor meer duidelijkheid in jouw unieke online (content)marketing- en communicatiestrategie. Misschien heb je al van alles zelf geprobeerd, of gewerkt met grote, onpersoonlijke bureaus, die zich genoeg niet verdiepten in jouw vraagstuk. Bekijk of Madame MarCom een match is. De eerste intake is gratis.

Gratis inspiratie

Eerst nog even online rondkijken hoe Madame MarCom werkt? Check mijn altijd groeiende collectie blogs, video’s en social media-posts. 

Bevalt mijn (advies)stijl je? Bekijk dan ook het 1-op-1 adviesaanbod of zet jezelf op wachtlijst voor de MarCom Campus.

Dáárom Madame MarCom: 7 redenen

Ondernemers en bedrijven die met Madame MarCom samenwerken waarderen:

#1: Praktijkervaring van 8+ jaar

Madame MarCom heeft 8 jaar ervaring in marketing en communicatie. Bij verschillende bedrijven (van reclamebureau tot evenementorganisatie), bij Universiteit Twente én als zelfstandige.

#2: Persoonlijke aandacht

Bij de meeste online programma’s en grote marketingbureaus mis je persoonlijke aandacht. Je krijgt daar al snel het gevoel een nummer te zijn. Madame MarCom gelooft niet in ‘one-size-fits-all’ en duikt graag in jouw unieke situatie. Zo halen we samen het meest uit jouw bedrijf.

#3: Een nuchtere kijk

Komen toch mijn Twentse roots om de hoek kijken. Talloze online experts en goeroes schotelen je flitsende plaatjes voor. “10k per maand” en “Verdien met 1 cursus 1 ton binnen *onrealistische tijd hier*”-verkooppraatjes.

Is dat mogelijk? Jazeker. Is dat voor iedereen? Nope. Op z’n Twents: het gros van wat die goeroes je verkondigen is genöal (een hoop bullsh*t).

Madame MarCom kijkt met jou naar wat het maximaal haalbare voor JOU is, binnen jouw unieke definitie van succes.

#4: Sterk in woord en beeld

Mijn ervaring in copywriting en fotografie maken dat ik met een creatieve slag naar je bedrijf, marketing en communicatie kijk. Voor een kloppend totaalplaatje.

#5: Praktijkgericht advies

Geen zweverige praat, onnodig jargon, of dikke adviesrapporten die in je bureaula verdwijnen. Wat wel: oog voor het totaalplaatje én praktische stappen die je verder brengen.

#6: Wereldwijd actief

Madame MarCom heeft een achtergrond in International Business Communication en helpt ook internationaal actieve (kleine) bedrijven. Daarmee kijk ik verder dan de gemiddelde lokale marketing- en communicatie-adviseur. Ideaal voor expats, digital nomads of online ondernemers met internationale ambities, maar ook goed voor Nederlands geörienteerde bedrijven om te tappen in een breder vat van marcom-ervaring.

#7: Zelf ook ondernemer

Ik begrijp goed waar jij als ondernemer / bedrijfseigenaar tegenaan loopt. Je hebt misschien weinig tijd (voor marketing en communicatie) en wilt iedere euro zinvol besteden. Zoveel zaken om te regelen, waar begin je? Laten we samen kijken hoe we er het maximale uithalen voor jou.

reviews

Zij gingen je voor

Ontdek wat andere ondernemers en bedrijven zeggen over hun ervaring met Madame MarCom.

“Erg leerzaam”

“Ik ben mezelf een paar keer tegengekomen terwijl ik dacht dat ik de ”instagram-game” echt onder controle had. Voor mij als persoon erg leerzaam.

Megan Dikhoff
Megan – By Megan Dikhoff

“Ik kan weer overzichtelijk werken”

Een broodnodige dosis marketingadvies. Ik zat vast in een moeras en kon voor mijn gevoel de overkant niet meer bereiken. Er waren teveel mogelijke uitwegen.

De laagdrempelige manier van communiceren in combinatie met haar Twentse nuchterheid, maakt dat ik al snel een klik ervoer met Gerieke. Door een aantal vragen te stellen kom je goed aan het denken. Je merkt dat je de koers die je vaarde toch aan moet passen omdat dat beter bij je persoonlijkheid en je bedrijf past. Nu kan ik weer op een overzichtelijke manier te werk gaan, en van het moeras een strand maken met een mooi punt (doel) op de horizon. Ik heb er weer zin in! 

Irmgard Sprakel-Averesch
Speechless Photography NL

“Prettige manier van trainen en veel leuke ideeën”

“Training wordt op een prettige manier gegeven. Er komen veel leuke ideeën naar voren! Echt een aanrader. Je kan er zeker wat van leren.”

Marjolein van Oort-Berkhout Marilyn Kleding & Accessoires

Madame MarCom werkt(e) verder o.a. met:

nu jij

Kennismaken?

Neem contact op met Madame MarCom.

Ontvang updates

+/- 1 keer per maand updates over: nieuwe blogs, video's én exclusieve acties.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe blogs, video's en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Zet jezelf op de wachtlijst

Krijg toegang tot early bird voordeel. Je ontvangt een mail met kortingscode zodra de inschrijving opent.

Je staat op de wachtlijst 🤩! Je krijgt op 1 september een mail met een early bird kortingscode voor de MarCom Campus. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen.

Content rechtstreeks in je inbox. Geen spam.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe content en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!