Hoe houd je de aandacht in Instagram Stories vast en zorg je dat mensen écht blijven kijken naar dat wat je plaatst? Ik schreef er een gastblog over op het platform voor ondernemende vrouwen uit Oost-Nederland: Netwark.

Instagram is voor veel zelfstandig ondernemers en mkb’ers een onmisbaar communicatiemiddel, zeker als je doelgroep bestaat uit de millennial- en Gen Z-generaties. Binnen het platform is Stories één van de krachtigste tools om in te zetten. Volgers die je Stories bekijken, zijn in de regel de meest betrokken mensen: degenen die je privéberichten sturen, reacties plaatsen én ook koopbereid zijn. 

Een krachtige, maar ook uitdagende tool dus: binnen enkele seconden beslissen mensen of ze blijven kijken of wegtappen. Hoe blijf je kijkers boeien? En wat heeft dat te maken met Hollywood?

Lees de volledige blog op de website van Netwark, en krijg 3 handige tips om van je Stories een écht goed verhaal te maken.

PS Meer persoonlijke tips ontvangen over hoe jij de Stories van je bedrijf kunt verbeteren? Neem contact op en verken de (advies)mogelijkheden.

Madame MarCom

Madame MarCom

Ondernemende zakenvrouw uit Twente, locatie-onafhankelijk inzetbaar via het wereldwijde web. Voor een eerlijke, frisse en creatieve blik op marketing en communicatie. Helpt je online meer uit jezelf en je bedrijf halen. 

Ontvang updates

+/- 1 keer per maand updates over: nieuwe blogs, video's én exclusieve acties.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe blogs, video's en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Zet jezelf op de wachtlijst

Krijg toegang tot early bird voordeel. Je ontvangt een mail met kortingscode zodra de inschrijving opent.

Je staat op de wachtlijst 🤩! Je krijgt op 1 september een mail met een early bird kortingscode voor de MarCom Campus. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen.

Content rechtstreeks in je inbox. Geen spam.

Leuk dat je je hebt ingeschreven 🤩! Vanaf nu blijf jij op de hoogte van nieuwe content en exclusieve acties. Voeg hi@madamemarcom.nl alvast toe aan je contacten om niets te missen. Tot snel!

Vind je deze blog interessant?Blijf op de hoogte!

Vind je deze blog interessant?
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in & ontvang een handig overzicht van nieuwe content.

Dank voor je inschrijving! Je krijgt nu meldingen van nieuwe content. Voeg hi@madamemarcom.nl toe aan je contacten om niets te missen.