Een première: de allereerste podcast van Madame MarCom ooit staat live! In deze episode ga ik met je in op 4 twijfels die mensen als jij en ik tegenhouden, en hoe ik ze leerde omzetten in actiepunten. Een beetje ongemakkelijk? Sure! Juist daar draait het om in deze podcast. Als jij persoonlijke groei van jezelf en anderen aanmoedigt – of dat wel wilt, maar je onzeker voelt – dan is dit een podcast voor jou. 

Beschikbaar via o.a. Spotify en iTunes

Op mijn Anchor-pagina vind je een link naar alle platformen waar deze podcast te beluisteren is.

Inhoud aflevering #1


Ooit jouw briljante (ondernemers)idee in de ijskast gezet omdat je social media opende en zag dat iemand anders PRECIES DAT idee aan het lanceren was 🙋‍♀🙋‍♂? ⁠


Been there, done that!⁠
 ⁠
Als jij dit en (één van) de onderstaande 4 twijfels herkent, dan is deze podcast voor jou. 

Highlights & Timestamps

0:00  
Introductie onderwerp en mijn ervaring ermee.

Mijn Google Drive barstte van half afgemaakte businessplannen. Ik toetste ooit de potentie van een concept bij een microkredietverstrekker – de business coach geloofde in de financiële potentie, maar ik niet in mijzelf. Dus bleef het jarenlang stil, en ik ‘veilig’ in loondienst werken.

Welke twijfels overwon ik om in 2020 om te durven starten met mijn eerste fulltime onderneming én deze podcast? 

Disclaimer: aan magische recepten, blauwe of rode pillen doe ik niet.

3:27   
Twijfel 1. “Wat zullen anderen van me zeggen?”

5:47
Voor als je me Twents wilt horen praten.

6:09
Twijfel 2. “Er zijn al zoveel mensen die doen wat ik doe…”

08:30
Twijfel 3. Techniek-paniek! “Ik heb niet de juiste website / laptop / microfoon of [insert-excuus-hier]”

10:19
Twijfel 4. “Dit is te groot / overweldigend voor mij”

12:53
Wrap-up & een preview van de volgende keer.

(INTERVIEW)SUGGESTIES?

E-mail: hi@madamemarcom.nl

Of stuur een appje.

The Madame Speaks Podcast

Reislustige beeldenmaker en online Twentse zakenvrouw Gerieke ontwikkelt als Madame MarCom zichzelf én anderen via het wereldwijde web. Voor mensen die stap voor stap verder uit de comfortzone gaan, en hun horizon willen verbreden. Een gloednieuwe podcast:

Vind me via social media

 

Melding ontvangen van nieuwe blogs?

Melding ontvangen van nieuwe blogs?

Schrijf je in. Blijf op de hoogte & ontvang een handig overzicht van nieuwe content.

Dank voor je inschrijving! Je krijgt nu meldingen van nieuwe content. Voeg hi@madamemarcom.nl toe aan je contacten om niets te missen.