Selecteer een pagina

VIDEO

Videocontent ter educatie en inspiratie voor online business, marketing en communicatie. Hieronder een overzicht, zodat je kunt bingewatchen ;-).

Niets missen? Abonneer je gratis

#JustAskTheMadame

Met welke vraag over online business, marketing en communicatie loop jij rond? Wat is dat ene punt waar je een punthoofd van krijgt? Stel je vraag hier. Wie weet zie je het antwoord terug in een komende video.

Stel je vraag hier

13 + 15 =

Als je toch liever leest

Wat je moet weten over de Engagement Rate van Instagram [November 2020]

Wanneer doe je het nou “goed” qua engagement op Instagram in 2020? De cijfers op een rij én wat ze betekenen voor je bedrijf.

Zo overwin je angst voor de camera [VIDEO]

Bang om “gek over te komen”? Vind je je stem “vreemd klinken” in video’s? Zo kun je stappen zetten om je angst voor de camera te overwinnen (en af te rekenen met “haters”).

Angst voor de camera overwinnen? De psychologie achter cameravrees [VIDEO + INFOGRAPHIC]

Wat zorgt nou dat je zo verstijft als je video opneemt? En hoe belangrijk is online video marketing in 2020? Lees en bekijk het in deze blog.

3 veelgemaakte fouten in Instagram Stories video (makkelijk te voorkomen)

Beginners en “experts” maken deze 3 fouten in hun video’s. Op Instagram Stories en daarbuiten. Check hoe jij ze kunt voorkomen (want da’s best makkelijk).

Van Perfectie naar Progressie in 3 stappen [PODCAST + VIDEO]

Deze podcast & video zijn voor als jij jezelf perfectionistisch noemt. Daar (stiekem) trots op bent – of het juist lastig vindt. Leer omgaan met perfectionisme in 3 stappen.

Gratis online advies? Stel hier je vraag

Wat is dat ene punt op het gebied van business, marketing en communicatie waar jij graag antwoord op wilt? Dien je vraag in voor een #JustAskTheMadame Q&A, en wie weet krijg je GRATIS antwoord.

Bilingual BossBabe: Laura Gomez | #6: The Madame Speaks

Als kind ging ze langs de deuren met gummisnoepjes. Nu, op haar 23e, werkt ze met grote productmerken over de hele wereld. De podgast van vandaag is Laura Gomez, geboren in Colombia, opgegroeid in de Verenigde Staten. Vanuit thuisbasis Orlando in Florida bouwde ze de...

International Bossbabe: From Morrocco to Paris & Dubai | The Madame Speaks #5

De allereerste internationale editie van The Madame Speaks podcast. Ik praat met Jaouhara Chiadli (38) over haar persoonlijke pad, strijd en successen als Arabische zakenvrouw, tips voor vrouwelijke ondernemers en levenslessen.

4 snelle tips voor meer contentinspiratie [VIDEO]

Geen inspiratie voor je content? Geen nood. Pas de 4 snelle tips uit deze video toe, en voor je het weet zit je boordevol nieuwe ideeën.

Talent in Twente | The Madame Speaks Podcast #4: Vera Engelbertink

Vera Engelbertink maakt als Cakeboss bij Zoete Kruimels én lid van het Young Twente Board zoete dromen waar. Ik voel haar aan de tand over ondernemerschap, online trends én (internationaal) talent in Twente. 

The Madame Speaks Podcast #3 | Van Marketingmoe naar Contente Madame

Zie jij marketing als ‘pusherig’? Maken algoritmen en online goeroes in Lamborghini’s je horendol? Je bent niet de enige die er zo over denkt. Vandaag: hoe ik van mijn marketingmoeheid af kwam, en wat dat te maken heeft met 3 Amerikaanse ondernemers en een dj.

Onderzoek: Waarom we social media gebruiken (en wat jij daarmee kunt)

Wat zeggen wetenschappers over waarom mensen social media gebruiken? En hoe kun je dat in praktijk inzetten in je posts? [VIDEO]

The Madame Speaks Podcast #2 | Burn-Out & Business: PURE by ME

Een openhartig interview met Twentse zakendames Maud & Elke (PURE by ME). Over online succes, je energie bewaken, nuchtere Tukkers & etherische oliën.

GRATIS download: 6 ingrediënten voor waardevolle content

Wil jij frisse, waardevolle content maken? Mix dan deze 6 ingrediënten in je posts. Inclusief handige checklist, een zelftest & voorbeelden.

The Madame Speaks Podcast #1 | Van Twijfel naar Actie: 4 Lessen

Stel jij ook dat éne idee altijd maar uit? De allereerste The Madame Speaks podcast gaat over 4 twijfels omzetten in actiepunten. Leuk dat je luistert!

× Waarmee kan ik helpen?