online training & inspiratie voor zzp’ers & freelancers

Online ontwikkelen op een manier die bij je ambitie, agenda en budget past

Voor als je zelf je marketing en communicatie doet

… en er toch niet helemaal alleen voor wilt staan

Eén van de belangrijkste redenen om voor jezelf te beginnen: vrijheid. Qua agenda. Qua werk. Als het goed gaat, is dit één van de beste beslissingen in je leven. Toch lopen veel zelfstandigen vast. Van de startende ondernemers schrijft 30% zich binnen 1 jaar weer uit. Binnen 5 jaar maar liefst 60%. Omdat vrijheid ook overweldigend werkt.

Want waar begin je? Hoe breng je die klantenstroom op gang? Helemaal als je niet 24/7 bezig wilt zijn met ‘online zichtbaarheid’ en tijd vrij wilt houden voor jezelf, familie en vrienden?

Madame MarCom biedt uitkomst. Of je nu parttime of fulltime zelfstandige bent. Met online training, inspiratie en events help ik je verder in je (bedrijfs)ontwikkeling.

Voor Zelfstandigen die dit willen 👇

Inspiratie

Voor als je zelf even vast zit, en wilt horen en zien hoe andere zelfstandigen het aanpakken.

Ontwikkelen & waarde vergroten

Door te investeren in je eigen ontwikkeling maak je je bedrijf waardevoller.

Hapklaar & praktisch

Wat niet: maandenlange online programma’s die je niet afmaakt. Wat wel: gerichte, hapklare trainingen voor specifiek resultaat.

Budgetvriendelijk

Niet alles een kwestie van mindset. Bij veel (startende) zelfstandigen staan gewoon geen duizenden euro’s extra op de rekening. Digitale producten voor zelfstandigen blijven bij Madame MarCom voor een laagdrempelig tarief toegankelijk.

24/7 online toegang

Ochtend- of avondmens, drukke zzp’er, misschien nog een baan in loondienst. Maakt niet uit. De (digitale) producten van Madame MarCom zijn 24/7 beschikbaar. Leer wanneer je wilt, in je eigen tempo. 

Stok achter de deur

Stapelen de ongeopende freebies zich op in je Downloads? Stel je vaak dingen uit? Dit is het seintje om er nu echt voor te gaan. Bekijk het aanbod van Madame MarCom.

aanbod

Voor jouw online ontwikkeling

Groepsevents: Training & Inspiratie

Kleine investering, grote impact. Live te volgen en / of later te bekijken in eigen tempo.

🤫 Project A (in ontwikkeling)

Een overzicht van online groepsevents, community challenges, handige stappenplannen en exclusieve extra’s. 24/7, on-demand beschikbaar, aangevuld met persoonlijke begeleiding van Madame MarCom. Lanceert later in 2021. 

meet the madame

Je Ondernemende Online Gids

Een schrijf- en fotografeergrage, ondernemende online zakenvrouw met Twentse roots. 8 jaar marcom-ervaring.

Blijf up-to-date